logo


Referenties

 

We wensen voorlopig niet meer te verhuizen, maar als we in de toekomst dit weer zouden doen, dan nemen we zeker weer een Personal Assistant van Lady Butler in handen om zonder zorgen te verhuizen. Na een aantal keren zelf onze verhuizing zelf uitgevoerd te hebben, kunnen wij bevestigen dat verhuizen in de stress top 3 staat. Lady Butler heeft alles geregeld, konden we gelijk na de verhuizing op de bank neerploffen en gebruik maken van de tv, computer en de keuken. Je voelt je gelijk thuis in je nieuwe huis!
E. Verbeem, Zuid- Scharwoude

 

Je auto naar de garage brengen is geen leuke klus. Een Personal Assistant van Lady Butler heeft ervoor gezorgd dat mijn auto op mijn werk, naar de garage werd gebracht en gewassen en vervolgens weer op het werk werd afgeleverd. Nu laat ik mijn auto iedere twee weken op mijn werk wassen, wat ook geregeld is door Lady Butler. Een fantastische service!
Wouter van der Goes, Q Music

 

 In 2 uur heeft een Personal Assistant van Lady Butler ervoor gezorgd dat mijn schoenen nieuwe hakken hebben, er 2 pakketjes op de post werden gedaan, dat ik 2 kinderboeken heb voor een verjaardag,  dat er spullen retour naar de winkel werden gebracht en bij de apotheek mijn medicijnen werden opgehaald. Ik wilde de service uitproberen en ben er nu van overtuigd dat het veel tijd bespaart.
Natasja Vos, Pr medewerker, Amsterdam

  

Mijn partner en ik hebben allebei een carrière en 3 kinderen. Tijd is voor ons erg waardevol. Na een gesprek met een Personal Assistant van Lady Butler wilde ik het wel proberen om te kijken of het ons tijd zou opleveren. We hebben nu een oppas op afroep, een goede schoonmaakster en een strijkservice. Afgelopen weekend zijn we voor het eerst in jaren weer eens met het hele gezin een weekend weggeweest.
S.G. Toppa, Verbeek beheer, Lisse

   

Mijn vriendin ergert zich eraan dat ik altijd van alles vergeet, nu vraagt ze zich af hoe het komt dat ik veranderd ben. Wat ze niet weet (en ik voorlopig nog zo laat) dat een Personal Assitant van Lady Butler mij veel werk uit handen neemt. Het mooiste wat mij is overkomen, is dat mijn vrouw helemaal vol schoot toen we uit eten gingen er daar voor haar een bos rozen werden bezorgd .
Marcel de Graaf, Viking, Haarlem

    

Als Eigenaar van een bedrijf in systeemplafonds ben ik altijd onderweg en bezit weinig tijd. Ik vind het fijn om een paar uur gebruik per maand te maken van mijn Personal Assistant  van Lady Butler. Ze helpt mij niet alleen zakelijk maar ook privé.
Laatst was ik naar een klant en door de sneeuwval was het erg druk op de weg en had ik geen tijd meer om naar achtergrondinformatie van een klant  te zoeken op het internet. Nu kwam ik toch voorbereid bij de klant en dat was erg prettig.
John Geels, eigenaar Serrelux, Heiloo

    

Vijf  jaar geleden zijn mijn vrouw en ik getrouwd op Valentijnsdag en wilde dit jaar iets speciaals doen.
Lady Butler vertelde dat we naar Verona moesten gaan, waar het verhaal van Romeo en Juliet afspeelt en ieder jaar wordt Verona daardoor de stad van de liefde. Onze Personal Assistant heeft vervolgens de trip geregeld en ik kan niet anders zeggen; het was iedere euro waard en voor Valentijnsdag, een tip voor iedereen!
Karl Aflingen, expatriate, Amsterdam