"Als je doet waar je van houdt, schijnt de zon elke dag."

THALITA VAN HEEMS

Ondernemers ondersteunen is waar mijn passie voor werk ligt. Als zzp-er draag ik sinds 2009 bij aan de groei en focus van vele bedrijven. Super gaaf om  daar deelgenoot van te zijn. Niet zichtbaar, maar juist op de achtergrond, een ander laten stralen. Dat zou ik jou ook zo gunnen. En dan online. Want daar ligt mijn passie en talent.

IN HET BEGIN

Toen ik van school af kwam, kwam ik al snel in het bedrijfsleven als Office Manager aan het werk. Vaak bij bedrijven waar de interne organisatie niet bepaald gestroomlijnd verliep. Als dit op rit was, genoot ik van mijn werk. Het voelde als een intern bedrijf wat van mij was. Voor elk intern probleem had ik een oplossing en anders wist ik wel snel de juiste persoon te vinden voor de oplossing. Heerlijk.

We maken een sprong in de tijd. In 2009 wist ik zeker, ik wil meer ondernemingen helpen en startte als zelfstandige. Eerlijk gezegd was het in het begin best een struggle. Toen ik besloot om dan toch maar voor een baan te gaan, zette ik alles op alles. Ik bedacht een campagne: 'Binnen 30 dagen een nieuwe baan'. Iedereen lachte mij uit. "Het is crisis" en "het lukt je toch niet" kreeg ik te horen. Vervolgens bouwde ik een website, was ik enorm actief op social media, benaderde ik bloggers en heb ik zelfs met een visitekaartje: 'ik zoek een baan' op het WTC in Amsterdam gestaan. Echt van alles had ik uit de kast getrokken. Op dag 28 had ik een baan. 2 weken later heb ik die weer opgezegd. Door mijn online activiteiten, kreeg ik namelijk opdrachten van ondernemers. Zij wilde dat ik hun ook online zichtbaar maakte en het online technisch gedoe uit handen nam. Dit was 2010. Nu in 2018 doe ik dit nog steeds. Met passie en plezier. Sinds kort gebruik ik mijn eigen naam, in plaats van een bedrijfsnaam. Ook ik blijf groeien en ontwikkel ik mijzelf. Zonder groei sta je stil. Als je met mij gesproken hebt, weet je waarom. 

WEETJES OVER MIJ

 • Gek op water

   Woon er ook op.  's Ochtends word ik wakker met de familie eend en co. En zie ik vaak de zon in het water stralen.

 • Haarlem

  Dat is waar ik geboren en getogen mug ben. Daar ligt mijn woonboot ook. Trots op mijn stad. 

 • Zoute drop

  Ik watertand van zoute drop (yep, slecht). Kun je voor mij voor wakker maken. Net zoals voor ossenworst.

2 (2)
 • Vuur en vlam

  Niet alleen gek op water. Ook van vuur.  In de winter met de houtkachel en zomers buiten voor de vuurkorf.

 • Katten

  Ik heb een grote liefde voor devon rexen. Super lief en hebben krullen. Anti allergisch, ook al is dat niet nodig.

 • Lachen

  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Behalve dan soms. Ze zeggen dat zoiets hoort. Dat is acceptabel 🙂

WAT ZIJN KENMERKEN VAN JOU?