DOE ALLEEN WAAR JIJ VAN GENIET.

SUCCES ZAL VOLGEN.

Doe minder (zelf) en bereik meer.

Hoe Lady Butler is ontstaan

 In 2009 las ik, Thalita van Heems, het boek 'the 4 hour workweek' van Tim Ferris. Ik raakte geïnspireerd en avontuurlijk als dat ik ben, stapte ik in de ondernemersboot; Lady Butler.

In het begin heb ik alle ondernemersfouten gemaakt die je kon bedenken. In loondienst had ik als Office Manager mijn interne bedrijf. Als ZZP Virtual Personal Assistant heb alle bottlenecks leren kennen. Iedere dag zal ik blijven leren. Gelukkig maar.

Missie en Visie

Mijn missie: Het jou als ondernemer makkelijk maken om te ondernemen. Door van  to-do-lijsten, it's- done-lijsten te maken. Waardoor je resultaatgerichte focus ontvangt. Op een slimme en simpele manier.

Ik geloof namelijk dat wanneer je als ondernemer alleen de dingen doet waar je blij van wordt, dit zich vertaalt in resultaat en succes.

Resultaat

In de afgelopen 10 jaar heb ik een topteam van Virtual Personal Assistants om mij heen gebouwd. Een aantal klanten hebben al jarenlang een Lady Butler uit het team en nieuwe klanten blijven. Iedere resultaatgerichte ondernemer, wens ik dan ook een Lady Butler toe.

Het geheim

Als ondernemer ben je onderscheidend voor je klanten. Je wilt de allerbeste zijn.
Lady Butler denkt daar hetzelfde over. De kernwaarden vertrouwen, structuur, praktisch en actie zijn dan ook heel belangrijk voor mij en de cultuur van Lady Butler. Ze passen bij het hele Virtual Personal Assistant team van Lady Butler.