DOE ALLEEN WAAR JIJ VAN GENIET.

Succes volgt.

DOE MINDER (ZELF) EN BEREIK MEER. 

Hoe Lady Butler is ontstaan

In 2009 las ik, Thalita van Heems, het boek 'the 4-hour workweek' van Tim Ferris. Een fantastisch boek, dat me zo inspireerde dat ik gelijk voor mezelf begon.

Omdat ik tot die tijd ‘gewoon’ in loondienst werkte, was het runnen van een eigen onderneming een groot avontuur, waar ik met volle teugen van genoot. Tegelijkertijd maakte ik alle beginnende-ondernemers-fouten die je maar kunt bedenken.

Als office manager had ik dan weliswaar een ‘eigen’ intern bedrijf gerund, maar als zzp virtual assistant heb ik alle bottlenecks uit eigen ervaring leren kennen. Toch vond ik dat niet erg. Het waren nuttige leerervaringen. En ik blijf heel graag leren. Iedere dag.

Mijn missie: Het jou als ondernemer makkelijk maken om te ondernemen. Door van  to-do-lijsten, it's- done-lijsten te maken. Waardoor je resultaatgerichte focus ontvangt. Op een slimme en simpele manier.

Ik geloof namelijk dat wanneer je als ondernemer alleen de dingen doet waar je blij van wordt, dit zich vertaalt in resultaat en succes.

In de afgelopen tien jaar heb ik een topteam van virtual personal assistants om mij heen verzameld. Een aantal klanten heeft al jarenlang een Lady Butler uit het team en ook nieuwe klanten zijn altijd zo blij met hun eigen virtual assistant! Het geeft rust en ruimte. Ik wens iedere resultaatgerichte ondernemer dan ook een Lady Butler toe.

Kwaliteit & vertrouwen

Als ondernemer ben je onderscheidend voor je klanten. Je wilt de allerbeste zijn. Lady Butler denkt daar hetzelfde over.

De kernwaarden vertrouwen, structuur, praktisch en actiegericht zijn dan ook heel belangrijk voor mij persoonlijk en binnen de cultuur van Lady Butler.

  1. Persoonlijk – klanten kunnen ons vertrouwen. We gaan discreet om met gevoelige (bedrijfs)informatie. We zijn professioneel, eerlijk en open en blijven in verbinding met onze klanten.
  2. Structuur – we denken vooruit, werken volgens stappenplannen en procedures, en we organiseren en regelen de zaken zo, dat het voor iedereen te volgen is.
  3. Praktisch – geen gedoe, aan de slag. We gebruiken slimme tools en maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn.
  4. Actie – uiteraard komen we in actie. Daar zijn we voor. We ontzorgen, zijn je sparringpartner en verhogen de productiviteit. Kortom, wij zijn doeners.

Wil je weten wat Lady Butler voor jou kan betekenen? Boek een gratis Kickstartsessie. De kickstartsessie is geheel vrijblijvend en via Skype. Samen kijken wij naar jouw to-do-lijst en de obstakels waar je tegenaan loopt. Aan het einde van het gesprek heb jij helder hoe jij slimmer aan je bedrijf kunt werken.

BOEK EEN GRATIS KICKSTARTSESSIE

Maak een afspraak met Thalita van Heems of bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!