Je hoeft niet alles alleen te doen.

Versimpel, verslim en versnel voor meer resultaat. Wij maken ondernemers blij.

Hoe Lady Butler is ontstaan

In 2009 las ik, Thalita van Heems, het boek 'the 4-hour workweek' van Tim Ferris. Een fantastisch boek, dat me zo inspireerde dat ik gelijk voor mezelf begon.

In de afgelopen tien jaar heb ik een topteam van personal virtual  assistants om mij heen verzameld.

Samen versimpelen, verslimmen en versnellen we de backoffice voor vele resultaatgerichte ondernemers.  Het geeft ze rust en ruimte. Ik wens iedere  ondernemer dan ook een Lady Butler toe.

2 (2)

Kwaliteit & vertrouwen

Als ondernemer ben je onderscheidend voor je klanten. Je wilt de allerbeste zijn. Lady Butler denkt daar hetzelfde over. De kernwaarden persoonlijk, structuur en actiegericht zijn belangrijk binnen de cultuur van Lady Butler.

  1. Persoonlijk – Je hebt bij ons jouw eigen persoonlijke Lady Butler.  Zij staat in verbinding met jou en je bedrijf.  Zij is betrokken en gaat discreet om met gevoelige (bedrijfs)informatie.
  2. Structuur –  We brengen orde in de chaos. We werken volgens slimme  stappenplannen. Alles is goed georganiseerd, helder en duidelijk.
  3. Actiegericht – We zijn pro-actief en denken toekomstgericht met je mee. We ontzorgen, zijn je sparringpartner en verhogen de productiviteit. Kortom, wij zijn doeners.

Wil je weten wat Lady Butler voor jou kan betekenen? Boek een gratis kickstartsessie. De kickstartsessie is geheel vrijblijvend en via Skype. Samen kijken wij naar jouw to-do-lijst en de obstakels waar je tegenaan loopt. Aan het einde van het gesprek heb jij helder hoe jij slimmer aan je bedrijf kunt werken.

 

 

Lady Butler

Waarderhaven 50
2031 BM Haarlem
06 4787 0995

Onze missie

Onze missie is om ondernemers blij te maken. Geen gedoe. Geen worstelingen. Gewoon resultaatgerichte focus op je bedrijf. 
Waarmee kunnen wij je blij maken?