Skip to content

Maak kennis via een Kickstartsessie.

Versimpel, verslim en versnel en ontvang meer tijd, energie en aandacht voor de dingen die jij belangrijk vindt.

WAT HEB JIJ AAN EEN KICKSTARTSESSIE?

Een kickstartsessie levert je heel wat op. Een sociaal leven, bijvoorbeeld. Want laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk werk jij je een slag in de rondte. Vijftig, zestig uur in de week? En dat mag je van ons gerust blijven doen. Maar de vraag is of je daar echt gelukkig van wordt. En als dat niet zo is (en dat zou zomaar kunnen, want anders kijk je niet op onze site): hoe schakel je terug naar een behapbare werkweek?

Deze vraag bespreken we in de kickstartsessie. Misschien heb je al heel helder voor ogen welke werkzaamheden je op ons bordje wilt schuiven. Maar het kan ook zijn dat je het alleen nog maar in grote lijnen weet:

  • Ik heb het te druk en ik moet iets kwijt uit mijn week, maar ik weet niet wat.
  • Ik weet dat ik niet efficiënt werk, maar ik heb niet scherp hoe ik mijn werkprocessen efficiënter inricht.
  • Ik wil veel meer digitaliseren, maar ik weet niet met welke tools en waar ik moet beginnen.
  • Ik wil veel zichtbaarder zijn, maar ik heb weinig tijd voor/interesse in social media. En eigenlijk kan mijn website ook wel een opfrisser gebruiken.

Boek een kickstartsessie met Thalita van Heems.

Als je na je kickstartsessie helder hebt wat je anders wilt en welke rol wij daarin kunnen spelen, dan kun je gelijk een flinke stap maken. Met onze ondersteuning krijg je gegarandeerd ruimte in je hoofd en in je agenda.

Virtual Assistant To do list

Lady Butler

Waarderhaven 50
2031 BM Haarlem
06 4787 0995

Onze missie

Onze missie is om ondernemers blij te maken. Geen gedoe. Geen worstelingen. Gewoon resultaatgerichte focus op je bedrijf. 
Waarmee kunnen wij je blij maken?