KRIJG INZICHT MET EEN KICKSTARTSESSIE

Wat moet er van jouw bordje af?
Schuif het op die van ons!

VERSIMPEL, VERSLIM EN VERSNEL, VOOR FOCUS EN GROEI

WAT HEB JIJ AAN EEN KICKSTARTSESSIE?

Een kickstartsessie levert je heel wat op. Een sociaal leven, bijvoorbeeld. Want laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk werk jij je een slag in de rondte. Vijftig, zestig uur in de week? En dat mag je van ons gerust blijven doen. Maar de vraag is of je daar echt gelukkig van wordt. En als dat niet zo is (en dat zou zomaar kunnen, want anders kijk je niet op onze site): hoe schakel je terug naar een behapbare werkweek?

Deze vraag bespreken we in de kickstartsessie. Misschien heb je al heel helder voor ogen welke werkzaamheden je op ons bordje wilt schuiven. Maar het kan ook zijn dat je het alleen nog maar in grote lijnen weet:

  • Ik heb het te druk en ik moet iets kwijt uit mijn week, maar ik weet niet wat.
  • Ik weet dat ik niet efficiënt werk, maar ik heb niet scherp hoe ik mijn werkprocessen efficiënter inricht.
  • Ik wil veel meer digitaliseren, maar ik weet niet met welke tools en waar ik moet beginnen.
  • Ik wil veel zichtbaarder zijn, maar ik heb weinig tijd voor/interesse in social media. En eigenlijk kan mijn website ook wel een opfrisser gebruiken.

Boek een kickstartsessie met Thalita van Heems.

Als je na je kickstartsessie helder hebt wat je anders wilt en welke rol wij daarin kunnen spelen, dan kan je gelijk een flinke stap maken. In plaats van geleefd te worden door de waan van de dag en reactief achter de feiten aan te hollen, neem je het roer weer stevig in handen. Met onze ondersteuning krijg je ruimte in je hoofd en in je agenda. Ruimte voor bezinning, voor nieuwe, frisse ideeën, en vooral ruimte om proactief aan de slag te gaan.

Een goed begin voor een nieuwe impuls

Je zal merken dat dit jou en je bedrijf ten goede komt. Dat je sprongen kunt maken waarvoor je eerder geen tijd had. Of waarvan je niet wist dat je ze wilde maken.

Bovendien fungeert jouw Lady Butler (als je wilt) ook als je sparringpartner. Zij houdt je scherp, stelt de juiste vragen en helpt je helder te krijgen waar je heen wilt. Die frisse blik, die voortdurend met je meekijkt, zorgt ervoor dat je je doelen in het oog houdt en dat je niet van je paadje afwijkt.

Dat proces begint gelijk tijdens de kickstartsessie, maar dat blijven we in de hele samenwerking daarna ook doen.